60 yıllık tecrübe Çetinkaya Ticaret’te

60 yıllık tecrübe Çetinkaya Ticaret’te
1964 yılında Merhum Ahmet Çetinkaya tarafından kurulan Çetinkaya Ticaret yedek parça sektöründe hizmet vermeye devam ediyor.

1990 yılı içerisinde Sanayi Sitesi’ne taşınan Çatinkaya Ticaret’te Fiat, New Holland, Tümosan, Massey Ferguson, Clayson, John Dere Biçerdöver, Galignani yedek parça ve balya ipi, Organik Gübre bayilikleri, Yuasa ve Eas Akü bölge satıcılığı, Balya, İlaçlama ve Gübreleme makinası satışları yapılıyor.

Yedek parçanın orijinal olmasının büyük öneme sahip olduğunu belirten işletmeci Aydın Çetinkaya, orijinal ürün satmanın kar marjının düşük olmasına rağmen orijinal ürün bulundurmaktan ödün vermediklerini söyledi. Çetinkaya orijinal ürün sattıklarında müşterilerinden şikayet almadıklarını ve bu durumun para kazanmaktan daha önemli olduğunu kaydetti.

60 yıllık bir geçmişe sahip olduklarını vurgulayan Çetinkaya, “Bu bilgi ve tecrübe ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Sadece Sarayönü değil köy ve kasabalarımız da ki müşterilerimize de hizmet veriyoruz. Ama Konya’nın yakın olmasından, Konya’dan ucuza alırım düşüncesi Sarayönü’nde ki diğer esnaflar gibi bizi de etkiliyor. Ne kadar ucuz verirsek verelim bu psikolojiyi yıkmakta zorlanıyoruz” dedi.

Çetinkaya son olarak Gübreleme ve İlaçlama gibi dönemlerde Tarım aletlerinde dönemlik kampanyalar yaptıklarını sözlerine ekledi.