Babasının izinde! Erbakan Konya'ya geliyor

Babasının izinde! Erbakan Konya'ya geliyor
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan seçim çalışmaları kapsamında yarın Konya'ya geliyor. Erbakan’ın seçim arifesinde yapacağı Konya mitingi “Babasının izinde” yorumlarına neden oldu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 29 Mart Cuma günü Konya’ya geliyor. Erbakan Konya programında bir dizi ziyaret yapacak, halkı selamlayacak.

Milli görüşün kurucu lideri Necmettin Erbakan, siyasi hayatı boyunca seçim çalışmalarında son günü, milli görüşün orta direği olarak nitelendirdiği Konya’da değerlendirdi. Merhum Erbakan’ın siyasi hayatını Yeniden Refah Partisi’nde sürdüren Fatih Erbakan da babasının izinden giderek, son seçim çalışması için Konya’yı tercih etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya programında merkez ve ilçelerde bir dizi ziyarette bulunacak, halkı selamlayacak. Erbakan. Cuma Namazını Konya merkezdeki İplikçi Camii'nde kıldıktan sonra Hükümet Meydanı'nda Konya halkını selamlayacak.

İLÇELERDE MİTİNG YAPACAK
Sabah saatlerinde Altınekin'de yapılacak olan selamlamada Altınekin halkıyla buluşacak olan Erbakan, Partilileri selamlayacak.

İkindi vakitlerinde Ilgında Ilgın mitingi gerçekleştirilecek.

Akşam saatlerinde Çumra'da düzenlenecek iftar etkinliğiyle program son bulacak.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Güneysınır'da düzenlenecek teravih namazına katılacak olan Erbakan, burada vatandaşlarla bir araya gelecek ve sohbet edecek.