Başkan Koç esnaf ziyaretleri yaptı

Başkan Koç esnaf ziyaretleri yaptı
Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Zabıta personelleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Koç, esnafında üzerine düşen görevleri yerine getirmesini istedi.

Başkan Koç ziyaretlerinde esnaflara özellikle kaldırımların işgal edilmemesi konusunda uyarılarda bulunarak; “Kaldırımları kullanmak ticari işletmelerin değil bütün vatandaşın hakkı. Buna herkes saygı göstermeli” dedi

Sarayönü'nün ticaret hayatının canlanması ve esnafın ihtiyaçlarının karşılanması adına başlatılan bu ziyaretlerde, Başkan Koç'un yakın ilgisi dikkat çekti. Zabıta ekipleriyle birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Koç, esnafların karşılaştığı sorunları yerinde gözlemleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.

baskan-koc-esnaf-ziyaretleri-yapti-1.jpg

Ziyaretler sırasında esnafın taleplerini dinleyen Başkan Koç, eksikliklerin giderilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti. Esnafların görüş ve önerilerini dikkate alarak belediye olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Başkan Koç ziyaretlerinde esnaflara özellikle kaldırımların esnaflar tarafından kapatılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Uyarıyı yapmakta ki amaçlarının vatandaşların çarşıda rahat hareket edebilmeleri sağlamak olduğunu belirten Başkan Koç; “Kaldırımlar esnafın tezgah veya teşhir alanları değil. Kaldırımları kullanmak bütün vatandaşımızın hakkı. Buna bütün esnaflarımız saygı göstermeli.

baskan-koc-esnaf-ziyaretleri-yapti-3.jpg

Üstelik kaldırım işgaline son vermek aynı zamanda esnaflarımız içinde yararlı olacaktır. Vatandaşlar çarşı içerisinde rahat hareket ettiklerinde alışverişlerini de güvenle ve rahat bir şekilde yapacaklar ve çarşı merkezine de doğal olarak bir hareket gelecektir.

Hareketin olduğu yerde bereketin olacağını ve vatandaşların alışveriş turlarını rahat yapmalarının hem esnafların işlerinin açılmasına hem de ilçenin merkezinin çevre görüntüsünün güzel olmasını sağlayacaktır” dedi.