Başkan Solak yaptığı icraatlarını ve projelerini paylaştı

Başkan Solak yaptığı icraatlarını ve projelerini paylaştı
Sarayönü Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak, Cumhur İttifakı üyelerine yönelik yaptığı sunumda belediyenin 5 yıllık süreçte gerçekleştirdiği ve planladığı projeleri detaylı bir şekilde anlattı.

Başkan Solak, sunumunda, ilçenin doğalgaz altyapısının oluşturulması, yeni yol yapım çalışmaları, spor salonunun inşası, bilgi beceri atölyelerinin kurulması gibi tamamlanan ve devam eden projelerin yanı sıra, 2023 yılında faaliyete geçen kantar alım merkezi gibi hizmetlerden ve yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgi verdi.

baskan-solak-yaptigi-icraatlarini-ve-projelerini-paylasti-1.jpg

Özellikle Organize Sanayi Bölgesi'nin yapımında sağlanan ilerlemeyi vurgulayan Başkan Solak, sanayi bölgesinin tamamlanmasıyla birlikte ilçenin ekonomik ve sosyal açıdan daha da gelişeceğini belirtti. Ayrıca, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili de detaylı bilgiler paylaştı.

baskan-solak-yaptigi-icraatlarini-ve-projelerini-paylasti-3.jpg

Cumhur İttifakı üyeleri, Başkan Solak'ın sunumundan memnuniyetlerini dile getirirken, ilçede gerçekleştirilen ve planlanan projelerin Sarayönü halkının yaşam kalitesine önemli katkılar sağlayacağını ifade ettiler. Başkan Solak ise, belediye olarak halkın refahı ve mutluluğu için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.