Belediye çalışanlarının maaşlarında iyileştirme yapıldı

Belediye çalışanlarının maaşlarında iyileştirme yapıldı
Sarayönü Belediyesi enflasyon artışı nedeniyle çalışanlarının maaşlarında iyileştirme yaptı. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Sarayönü Belediyesi personellerinin katılımı ile kilitli taş parke şantiyelerinde...

Sarayönü Belediyesi enflasyon artışı nedeniyle çalışanlarının maaşlarında iyileştirme yaptı. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Sarayönü Belediyesi personellerinin katılımı ile kilitli taş parke şantiyelerinde yapılan toplantıyla birlikte Başkan Solak müjdeli haberi vererek personellerin ücretlerinde iyileştirmeye gidildiğini belirtti.

Sarayönü Belediyesi ve sendika arasında yapılan toplu sözleşmeyle birlikte personellerin ücretlerinde iyileştirilmeye gidilirken, Başkan Nafiz Solak artan enflasyon karşısında personelleri ezdirmemeye çalıştıklarını, verimli çalışabilmeleri için aldıkları maaşların kendilerine yetmesi gerektiğini belirtti.

Belediyenin verdiği her hizmette personellerinin emeği olduğunu belirten Başkan Solak “Bizim her hizmetimizde çalışanlarımızın alın teri ve emeği var. Bu emeğiniz karşılığında dün olduğunu gibi bugün de sizlerin alın terinin karşılığı verebilme adına sendikamızla toplu iş sözleşmemizi gerçekleştirdik. Düzenlediğimiz iyileştirmelerle sizlere güzel bir toplu iş sözleşmesi yaptığımıza inanıyoruz” dedi

Personelin aldığı maaşın yetmemesi halinde verimli olamayacağını belirten Başkan Solak; “Eğer sizin personelinizin aldığı maaş yetmiyorsa ve akşam başka bir işe gidip çalışıyorsa bir sonraki gün verimli olma şansı yok. Market, ev kirası, elektrik, okul, bunların hepsinin ortalamasıyla bir aile hesabı yapıyorum. Bu hesabı yaptıktan sonra personellerimizle de yaptığımız görüşmelerin ardından ücretlerde güzel bir iyileştirme yaptığımızı düşünüyorum. Personelimizin huzurlu olması bizim için her şeyden önemli” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Etiketler :