Camilerde yağmur duası yapıldı

Camilerde yağmur duası yapıldı
Sarayönü’nde beklenen bahar yağışlarının gecikmesinin ardından merkez ve mahalle camilerinde Cuma namazının ardından yağmur duası yapıldı.Cuma Namazı sonrasında yapılan yağmur duasında camilerde bulunan vatandaşlar ellerini...

Sarayönü’nde beklenen bahar yağışlarının gecikmesinin ardından merkez ve mahalle camilerinde Cuma namazının ardından yağmur duası yapıldı.

Cuma Namazı sonrasında yapılan yağmur duasında camilerde bulunan vatandaşlar ellerini açıp rahmet ve bereket istediler. Bölge halkının ve çiftçilerimizin istekleri doğrultusunda ilçemiz merkez ve taşra mahallelerinde bulunan camilerde geçtiğimiz hafta yağmur duası yapıldı. Cuma namazı sonrasında yapılan yağmur duasında camilerde bulunan vatandaşlar ellerini semâya açıp rahmet ve bereket istediler.

Yapılan yağmur duası ile ilgili açıklamada bulunan Sarayönü Müftüsü Şevket Karaca, "Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Cuma namazı sonrasında ilçemiz merkez mahallelerinde bulunan bütün camilerde Yağmur Duası yaptırdık. En çok yağması beklenen rahmet ve bereketin, bol olması gereken bu günlerde ne yazık ki istenilen şekilde olmadı. Yüce Rabbimiz her şeye muktedir. Ondan hayırlı rahmet ve bereket diliyoruz. Sel ve felakete dönüşmeden yüzümüzü güldürecek ve toprağa can verecek rahmetini bizden esirgememesi için dua ediyoruz. İnşallah dualarımız kabul olur ve biran evvel rahmet ve berekete kavuşuruz" dedi.