CHP Konya il başkanlığında bayramlaştı

CHP Konya il başkanlığında bayramlaştı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya il teşkilatı Ramazan Bayramı nedeniyle Konya il başkanlığında organize edilen etkinlik ile bayramlaştı. Konya Milletvekili Barış Bektaş’ın da katıldığı bayramlaşma programında, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

CHP Konya İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına İl Başkanı Bekir Yaman ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Konya Milletvekili Barış Bektaş, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarıyla partililer katıldı.

chp-konya-il-baskanliginda-bayramlasti-2.jpg

Bayramlaşma programına partililere hitap eden CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Bayramlar insanların birbirine kenetlendiği özel günlerdendir. İnsanlar arasındaki sevginin ve saygının perçinlendiği bu güzel bayram günlerinde, dargınlıkların sona ermesi, herkesin kardeşçe kucaklaşması ulusumuzu daha da güçlü yapacaktır.

CHP olarak bu bayramı daha farklı ve gururlu yaşıyoruz. 31 Mart ‘ta yapılan Yerel seçimlerde yurt genelinde partimize büyük bir teveccüh olmuş ve CHP’yi birinci bir parti yaparak, önemli bir görev yüklemiştir. Bizler de bu görevcin sorumluluğu ve binicinde belediyelerimizi şeffaf, demokrat, hesap verebilir ve en önemlisi de belediye kaynaklarını vatandaşlarımızın hizmetine eşit oranda yansıtarak, yöneteceğiz. Bayramlaşmamıza katıldığınız için teşekkür ederken, sizlerin de ve Konyalı hemşerilerimizin bayramını kutlar, sağlık, mutluluklar dilerim” dedi.

CHP'de Bayramlaşma programı yapılan ikramların ardından toplu hatıra resmi çekilmesinin ardından sona erdi.