CHP'den Ilgın’da sevgi yürüyüşü

CHP'den Ilgın’da sevgi yürüyüşü
Yerel seçimlere son iki gün kala, partiler seçim çalışmalarına çeşitli yöntemlerle hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ilgın Belediye Başkan Adayı Merve Bektaş öncülüğünde Ilgın’da halk yürüyüşü gerçekleştirildi.

31 Mart yerel seçimlerine son günler kala yerel seçim yarışında partiler ve adayları çalışmalarına çeşitli propaganda ve tanıtımlarla devam ediyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ilgın Belediye Başkan Adayı Merve Bektaş ve partililer Dün gece Ilgın Sevgi Yürüyüşü diye adlandırdıkları halk yürüyüş gerçekleştirdiler.

Yürüyüş öncesi partililer iftar sonrası Ilgın merkez Redif Taburu (Eski Askerlik Şubesi) binası önünde toplandı.

Burada toplanan coşkulu kalabalık önünde CHP Ilgın ilçe başkanı Mustafa Kozan kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Ardından mikrofonu Başkan Adayı Merve Bektaş’a verdi.

chpden-ilginda-sevgi-yuruyusu.jpg

Katılımcıların Ramazan-ı Şerifini kutlayarak konuşmasına başlayan Bektaş;

“Burası Redif Taburu. Atamız 102 yıl önce ülkeyi kurtarmak için buradan mücadele başladı. Bende Ilgın’ımızın geleceği için, daha iyi yönetim ve hizmet için bu kutlu yolda buradaki yürüyüşümüzle başlamak istedim. Katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Artık seçim çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Çalışmalarımızı 31 Martta taçlandırarak parti rozetimizi de bir kenara bırakarak 55 bin Ilgınlı hemşerimize hizmete hazırız. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Sevgi yürüyüşü tarihi bina Redif Taburu önünden başladı. Yaklaşık 3 bin 500 kişinin katıldığı halk yürüyüşü Çukur Camii önüne kadar devam etti . Kortej buradan Hastane Caddesine yöneldi. 4,5 kilometrelik yürüyüş tekrar Redif Taburu önünüde sonlandı.

Kadın erkek çok sayıda vatandaşın coşkuyla katıldığı yürüyüşte meşaleler yakıldı “Başkan Merve” slogonları atıldı