Deponuzu bu geceden önce doldurun! Zam geliyor

Deponuzu bu geceden önce doldurun! Zam geliyor
Araç sahipleri, son dönemde sürekli değişkenlik gösteren akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Sıkça değişen akaryakıt ürünlerinden LPG’ye bu gece zam geliyor. Peki otogaza ne kadar zam gelecek? İşte son zamla birlikte güncel fiyatlar…

Akaryakıt ürünlerine geçtiğimiz hafta gelen indirimlerden sonra bir akaryakıt ürününe zam geleceği bildirildi.

Bütün tüketim mallarına yağmur gibi yağan zamlar, en fazla akaryakıt ürünlerine geliyor. Sürekli inişli çıkışlı bir seyir gösteren benzin ve motorine son olarak geçtiğimiz hafta Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) petrol istasyonlarına gönderdiği yazı ile indirim yapılmıştı.

Halk arasında otogaz olarak bilinen LPG’ye ise geçtiğimiz günlerde gelen 49 kuruşluk zamdan sonra bir zam geleceği öğrenildi. Sektör kaynaklarının yaptığı açıklamaya göre, son dakika değişikliği olmazsa LPG'ye bu gece yarısında sonra saatler 00.01'i gösterdiğinde 84 kuruş zam yapılacak.

84 kuruşluk zam sonrası LPG İstanbul'un Avrupa Yakası'nda 21 lira 79 kuruşa, Anadolu Yakası'nda 21 lira 28 kuruşa, Ankara'da 21 lira 69 kuruşa, İzmir'de 21 lira 36 kuruşa depolara doldurulacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ