E-Sınav merkezinde ilk sınav yapıldı

E-Sınav merkezinde ilk sınav yapıldı
Konya’nın Sarayönü ilçesinde açılan E-Sınav Merkezi'nde ilk kez yapılan MTSK yazılı sınavı başarılı bir şekilde tamamlandı.

Sarayönü İlçe Eğitim Müdürlüğü ve Sarayönü Belediyesi’nin ortak çabaları sonucunda ilçeye kazandırılan merkezde Pazartesi günü 20 adayın girdiği ve iki oturum şeklinde gerçekleştirilen sınav, Sarayönü Anadolu Lisesi’nin giriş katında bulunan Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü E-Sınav Merkezi'nde yapıldı.

e-snav-merkezii.jpg

Sarayönü’nde kurulan ve ilk ehliyet sınavı yapılan E-Sınav Merkezinde bundan sonra MTSK sınavları dahil elektronik ortamda gerçekleştirilecek tüm sınavlar yapılabilecek.

E-Sınav Merkezinin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, ‘’Uzun bir emeğin sonunda e- sınav merkezimizi ilçemize kazandırdık, merkezi açtık ve ilk sınavı da başarıyla tamamladık. Daha önce vatandaşlarımız, öğrencilerimiz ailesi ile birlikte her sınavda Konya Merkez ya da başka il ve ilçelere gidiyordu. Bu hizmet sayesinde artık ilçemizde sınava girebilecekler. Hem zamandan, hem de ekonomik anlamda tasarruf sağlanmış olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.’’ dedi.

Etiketler :