Eğitimin ilk dönemi değerlendirildi

Eğitimin ilk dönemi değerlendirildi
Sarayönü'nde Kaymakam Tarık Bahadır başkanlığında, Belediye Başkanı Nafiz Solak'ın katılımı ile ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri ile toplantı yapılarak ilçe eğitiminin ilk dönemi değerlendirildi.Eğitimle ilgili tüm...

Sarayönü'nde Kaymakam Tarık Bahadır başkanlığında, Belediye Başkanı Nafiz Solak'ın katılımı ile ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri ile toplantı yapılarak ilçe eğitiminin ilk dönemi değerlendirildi.

Eğitimle ilgili tüm konuların masaya yatırıldığı üç ayrı toplantıda, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem eğitim öğretim faaliyetleri değerlendirildi. Kaymakamlık öncülüğünde yapılan Kitap Okuma Projesinin dönütleri üzerinde konuşuldu. DYK (Destekleme ve Yetiştirme Kursları) değerlendirilerek nasıl daha faydalı olabileceği üzerinde duruldu. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında başlatılan ve başlatılacak olan eğitim projeler üzerinde görüş alışverişi gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra ilçemizde uygulanan Eğitim Koçluğu Projesi üzerinde konuşuldu. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında yapılan akademik öğrenime öğrenci hazırlama çalışmaları ve bu alanda 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında başlatılan çalışmalar üzerine lise müdürleri ile özel bir görüşme gerçekleştirildi. Ayrıca okullara ait özel konularla ilgili müdürlerden bilgi alındı.