Elif Erbakan Konya'ya geliyor

Elif Erbakan Konya'ya geliyor
Yeniden Refah Partisi Hanım Kolları Genel Başkanı Elif Erbakan, Konya İl Başkanı Temel Peker tarafından düzenlenen Anadolu Hanım buluşmalarına katılmak üzere bugün Konya'ya geliyor. Elif Erbakan’ın kadınların ekonomiye katılımı ve istihdamı başlıklarıyla bir sunum yapması bekleniyor

Siyasi partiler 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarını hızlandırdı. Türkiye genelinde iyi bir ivme yakalayan Yeniden Refah Partisi, yıllardır ‘Milli Görüşün direği’ olarak nitelendirdiği Konya’da da çalışmalarını sürdürüyor.

Refah Partisi’nin siyaset tarihine mal olmuş lideri Necmettin Erbakan’ın kızı ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın ablası Elif Erbakan Altınöz Konya’ya geliyor. Kulislerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkan adayı olacağı konuşulan, ancak yerine eşi Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz’ün gösterildiği Elif Erbakan, seçim çalışmalarında partiye destek veriyor.

Yeniden Refah Partisi Hanım Kolları Genel Başkanı Elif Erbakan, Konya İl Başkanı Temel Peker öncülüğünde gerçekleştirilen Anadolu Hanım buluşmaları kapsamında 29 Şubat Perşembe günü (bugün) Konya'ya geliyor.

Elif Erbakan, kadınların ekonomiye katılımı ve istihdamı başlıklarıyla Konya Yeniden Refah Partisi Hanım Kollarıyla bir araya gelecek.