Emeklilere yüzde 100'ü geçen yeni zam; Dev banka resmen duyurdu

Emeklilere yüzde 100'ü geçen yeni zam; Dev banka resmen duyurdu
Yakın zamanda Ziraat Bankası tarafından emeklilere yönelik sevindirici bir haber duyuruldu. Banka, 2024 yılı için emeklilere yönelik yeni promosyonunu açıkladı.

Bu promosyon, emeklilere yönelik yapılan zam oranını %100'ü aşacak şekilde belirlendi.

Emekliler için oldukça sevindirici bir gelişme olan bu promosyon, emeklilerin maddi durumlarına olumlu katkıda bulunacak. Ziraat Bankası'nın bu adımı, emeklilere verdiği önemi ve destekleyici politikalarını göstermesi açısından oldukça önemli.

ulusalpost.com'daki habere göre; Ziraat Bankası, emeklilere yönelik önemli bir duyuru yaptı. Banka, emeklilere ödenen promosyon ücretlerine yüzde 100'ü geçen oranda yeni bir zam yapıldığını bildirdi. Bu zam kararıyla birlikte emeklilerin almış olduğu banka promosyon ücretleri önemli ölçüde artmış olacak.

Yapılan yeni zam kararıyla birlikte emeklilerin bu promosyonlardan daha fazla faydalanacağı düşünülüyor.

Ziraat Bankası promosyon ücretleri 2024 yılı için değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasına göre maaş bazında promosyon ödemeleri 8-12 bin TL arasında olacak.

ZİRAAT BANKASI ZAMLI ÖDEMEYİ DUYURDU

Kamu bankası Ziraat Bankası emeklilere yapılacak zamlı ödemeyi duyurdu. Ziraat Bankası'nın internet sitesinden yapılan açıklamada emekli promosyonlarına ilişkin şu detaylar paylaşıldı.

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimize 12.000 TL’ye varan promosyon ödemesi imkanı sunulmaktadır.

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2022 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2024 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı;

Şubelerimiz,
İnternet Şubemiz,
Ziraat Mobil,
ATM'lerimiz,
SMS

Müşteri İletişim Merkezimiz
aracılığı ile yapabilirsiniz.

4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS gönderen müşterilerimiz, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından aranarak onayları alınmaktadır.

Detaylı bilgi için 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezimiz ile görüşebilirsiniz.​​

Kaynak:HABER MERKEZİ