Erbakan Ladik’e geliyor

Erbakan Ladik’e geliyor
Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan 29 Mart Cuma günü (bugün) seçim çalışmaları kapsamında Konya'ya geliyor. Erbakan Konya programının ardından Ilgın'da miting yapacak. Erbakan'ın ılgın mitingi öncesi YRP Sarayönü Belediye Başkan Adayı Necati Koç ve parti kurmayları tarafından Ladik altında petrolde karşılanarak konvoy halinde Ilgın'a hareket edilecek.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yerel seçim arifesinde il merkezi ve ilçelerde miting yapmak üzere 29 Mart Cuma günü (Bugün) Konya’ya olacak.

Erbakan Konya programında bir dizi ziyaret yapacak, halkı selamlayacak.

Milli görüşün kurucu lideri Necmettin Erbakan’ın izinden devam eden Fatih Erbakan, merhum Necmettin Erbakan siyasi hayatı boyunca yaptığı gibi seçimler öncesi son seçim çalışmasını yine bir Cuma gününü denk getirip Konya programı ile tamamlayacak.

Cuma Namazı sonrası Konya’da halkı selamlayacak olan Fatih Erbakan, saat 15.30’da Sarayönü Ladik Mahallesine gelecek. Ladik altı petrol bölgesinde Sarayönü Belediye Başkan Adayı Necati Koç ve parti kurmayları tarafından karşılanacak olan Fatih Erbakan, Konvoy halinde Ilgın’da hareket edip burada miting gerçekleştirecek.

Sarayönü Belediye Başkan Adayı Necati Koç yaptığı açıklamada YRP genel başkanı Fatih Erdoğan’ı karşılama programına partilileri ve tüm Sarayönü halkını davet etti.

erbakan-geliyor.jpg