Ertuğrul Mahallesi’nde voleybol turnuvası yapıldı

Ertuğrul Mahallesi’nde voleybol turnuvası yapıldı
Sarayönü’nün Ertuğrul Mahallesi’nde, Ertuğrul Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, mahalle sakinlerinin katılımıyla voleybol turnuvası düzenlendi.Bayram tatilinde düzenlenen ve 6 takımın yarıştığı turnuvada...

Sarayönü’nün Ertuğrul Mahallesi’nde, Ertuğrul Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, mahalle sakinlerinin katılımıyla voleybol turnuvası düzenlendi.

Bayram tatilinde düzenlenen ve 6 takımın yarıştığı turnuvada finalde Voş’e ile Jıbge takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen final müsabakasının sonunda kazanan Jıbge takımı oldu.

Jıbge takımı şampiyonluk kupasını Ertuğrul Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Yıldız’ın ellerinden aldı. Başkan Yıldız, kupayı hak edenin kazandığını belirtirken, adına yakışır bir final müsabakası seyrettirdiği için iki takımada teşekkür etti.

Sarayönü Ertuğrul Voleybol Turnuvası

Yaklaşık 3 yıllık aranın ardından düzenledikleri turnuvada 6 takımın katılım gösterdiğini ve turnuvaya ilginin yoğun olduğunu belirten Başkan Yıldız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “3 yıllık aranın ardından mahallemizde düzenlemiş olduğumuz voleybol turnuvasına katılım oldukça yoğun oldu. 6 takım şampiyon olabilmek için kıyasıya rekabete girdi. Rakiplerini saf dışı bırakarak kupaya uzanan Jıbge takımını tebrik ediyorum. Diğer takımlarımızı da göstermiş oldukları mücadeleden ötürü ayrıca tebrik ediyorum. Mahallemizde voleybol kültürü uzun yıllara dayanmaktadır. Yaşlısından, gencine hemen hemen herkes voleybola ilgi duymaktadır. Pandemi nedeni ile ara vermiş olduğumuz turnuvamıza , bu sene kaldığımız yerden devam ettik.

Önümüzde ki yıllarda da turnuvamızı devam ettirmeyi amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Mücahit Enes Turbil

Etiketler :