Eski bakanın annesi yangından kurtarıldı

Eski bakanın annesi yangından kurtarıldı
Konya'da 12 katlı bir binanın 8nci katında çıkan yangın söndürüldü. Apartman sakinlerini paniğe sevk eden yangında dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Eski Bakan Lütfi Elvan'ın annesinin de yangından etkilenenler arasında olduğu belirlendi

Konya Meram ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi Zeynettin Sokak'taki Altın Damla Konutlarında bulunan 12 katlı binanın 8nci katında Osman B'ye ait dairede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Ev sahibinin evde bulunmadığı sırada çıkan yangın bir süre sonra üst kata da sıçradı. Komşuların ihbarı üzerine Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile 112 Acil Servis ekipleri olay yerine geldi.

Yangının bulunduğu bina ile bitişiğindeki binada oturanlar kısa sürede tahliye edildi, çevredeki sokaklar araç trafiğine kapatıldı.

Yangın sırasında dumandan etkilenen 4 bina kişi, komşuları ve sağlık ekiplerinin yardımıyla çıkarılarak ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Ekiplerin müdahalesi sonucu kısa sürede kontrol altına alınan yangında, binanın 8. katı ile üst katlarında hasar meydana geldi.

Öte yandan yangın çıkan binanın 9. katında ikamet eden eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın annesi Samiye Elvan'ın da dumandan etkilenenler arasında olduğu öğrenildi.

Dumandan etkilenenlerin durumlarında ciddi bir sorun olmadığı bildirildi.

eski-bakanin-annesi-yangindan-kurtarildi-1.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :