Eski bakanın oğlu İYİ Partiden istifa etti

Eski bakanın oğlu İYİ Partiden istifa etti
ANAP’ın kurucularından Eski Devlet Eski Bakanı Konyalı Mehmet Keçeciler’in oğlu, İYİ Parti STK ve Kanaat Önderlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Murat Keçeciler, Konya’da partisinden istifa ettiğini açıkladı.Keçeciler,...

ANAP’ın kurucularından Eski Devlet Eski Bakanı Konyalı Mehmet Keçeciler’in oğlu, İYİ Parti STK ve Kanaat Önderlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Murat Keçeciler, Konya’da partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Murat Keçeciler

Keçeciler, Konya’da Bayır Diamond Hotel’de düzenlediği basın toplantısıyla İYİ Parti’den istifa gerekçelerini bir bir anlatarak şöyle konuştu: “İYİ Partiye Babam ANAP’ın kurucularından ve Devlet Eski Bakanlarından Mehmet Keçeciler’in oğlu olduğum için davet edildim. Bir Konyalı ve Mehmet Keçeciler’in oğlu olarak memleketim Konya’dan İyi Partiden istifamı açıklıyorum. Konya’dan başka nerede İyi Partiden istifamı açıklayacaktım. Neden İyi Partiden istifa ettiğime gelince, bugün ülkemizde siyasi rant yerine, ticaret rant sürecini yaşanıyor. Bunun yanında ANAP’tan Konya eski il başkanlarından Mehmet Karakaya olmak üzere 17 kişi katıldı. Birlikte yaptığımız çalışmalarda engelleniyordu. Genel Başkan Akşener İyi Parti olarak merkez partisi olma noktasında olacağız dedi. Oda olmadı. Genel Başkandan hiçbir talebim olmadı. STK ve Kanaat Önderlerinden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı olarak yaptığım her çalışmaya ve projeye ket vuruldu. Yerelde siyaset yapmamam istendi. Bütün bunlardan dolayı istifa kararı verdim. Bu istifa kararımı da Konya’da açıklıyorum.” dedi.

Haber: Mücahit Enes TURBİL

Etiketler :