Fatih Özgökçen Konyaspor'a yeniden başkan seçildi!

Fatih Özgökçen Konyaspor'a yeniden başkan seçildi!
Daha önce genel kurul kararı alan Konyaspor'da olağanüstü genel kurul dün yapıldı.Fatih Özgökçen yeniden Konyaspor'un başkanı olarak seçildi.İLGİLİ HABER: TÜMOSAN Konyaspor olağanüstü genel kurula gidiyorTümosan Konyaspor'un...

Daha önce genel kurul kararı alan Konyaspor'da olağanüstü genel kurul dün yapıldı.

Fatih Özgökçen yeniden Konyaspor'un başkanı olarak seçildi.

İLGİLİ HABER: TÜMOSAN Konyaspor olağanüstü genel kurula gidiyor

Tümosan Konyaspor'un Olağanüstü Genel Kurulu Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Programa, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Milletvekilleri yanı sıra genel kurul üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı.

Divan Kurulu Başkanlığını Hüseyin Çevik yaptı.

Tek listeyle girilen genel kurulda, Fatih Özgökçen yeniden başkanlığa seçildi.

Fatih Özgökçen konuşmasında, "Çift başlı kartalımızın huzurunda, yeşil beyaz bayrağımız gölgesinde sizlere hitap etmekten duyduğum mutluluğu ayrıca ifade etmek istiyorum.

Fatih Özgökçen

Takımımız; enerjisini, ilhamını ve hedeflerini sizlerden alıyor. Sizin gücünüz takımımızın gücü. Sizin inancınız takımımızın inancı. Bu duygularla kongremize yüksek katılım sağladığınız için bir kez daha sizlere teşekkür etmek istiyorum.

Konuşmama başlamadan önce, yakın zamanda darı bekaya göç eden, vefatıyla bizleri derinden üzen, Konyaspor’umuzun efsanevi başkanlarından Oğuz İyioldu Ağabey’e Allah’tan rahmet diliyorum. Rahmetli Oğuz ağabey, Konyaspor’umuzun en zor dönemlerinde bu koltukta oturdu. Takımımızın ayakta kalabilmesi için büyük mücadeleler verdi. Çok şükür, kendisinden istifade etme imkânımız oldu. Hem gönlünü hem tecrübelerini bize açtı. Mekânı cennet olsun.

Bu vesile ile birlikte yönetime geldiğimiz, mesai harcadığımız gönlü Konyasporla bir ve beraber olan Fatih kardeşime ve acısı içimizden hiç gitmeyecek, özlemi dinmeyecek olan Ahmet Çalık’ımıza da bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.

Kıymetli Konyasporlular,

Bugün Konyaspor’umuz için bir milat. Bugün burada alacağımız yeni kararlar takımımızın demokrasi kültürünü güçlendirecek, çok sesliliğini çeşitlendirecek, etkili karar verme mekanizmasını tam anlamıyla çalıştıracaktır. Farklı fikirlerin kurumsal ortamda tartışmaya açılması, Konyaspor’umuz için büyük bir fırsat olacağına inancım tam." dedi.

İki seneyi aşkın süredir görevde olduğunu belirten Başkan Özgökçen, şunları kaydetti: "5 Haziran 2021 yılında büyük desteğiniz ve koşulsuz güveninizle Konyaspor’umuzun yönetim kuruluna seçildik. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, ateşten gömlek giydiğimizi hiçbir zaman unutmadık. 2 yıl boyunca, ne yorulunca dinlenecek zamanımız oldu ne de pes edecek kadar korkaklığımız.

Bize bu heyecanı ve cesareti veren, aldığımız her kararın takımımızın başarısı için olduğunu bilen ve buna tüm kalbiyle inanan büyük taraftarımıza ve genel kurul üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Futbol takımları sadece yönetim kurullarından, teknik kadrolardan, futbolculardan oluşmuyor. Bir şehirden, o şehrin yöneticilerinden ve o şehrin sevdalılarından da oluşuyorsunuz. Bunlardan biri eksik olsa, kanatlarınızdan biri kırık demektir. Bunlardan birisi sizi yalnız bıraksa, çift başınızdan biri eğik demektir.

Onun için başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Eski Bakanımız Hemşerimiz, onca yoğunluğuna rağmen, ne zaman kapısını çalsak, derdimizi derdi gören, sevincimizi paylaşıp, üzüntümüzde bize destek olan Sayın Murat Kurum’a, Sayın Konya Valimize, takımıza elinden gelen desteği veren, her an yanımızda olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve ilçe belediye başkanlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu takım yaptıklarınızı hiçbir zaman unutmayacak ve sizi hep saygıyla ve vefayla hatırlayacak."

Son olarak Genel Kurulda Yönetim ve Denetleme Kurulu faaliyet raporları ile mali raporları okunup ibra edildi.

Konyaspor Yönetim Kurulu

YÖNETİM KURULU:

1- FATİH ÖZGÖKÇEN

2- SERKAN ABAZ

3- MEHMET AKCAN

4- MUAMMER AKIN

5- MUSTAFA BAŞODA

6- ADEM BULUT

7- ALİ CAMGÖZ

8- BURAK DAĞLI

9- YUNUS DEREBAĞ

10- MEHMET ERYILMAZ

11- SERHAT GÜLER

12- MAHMUT GÜZEL

13- MEVLÜT KARACAOĞLU

14- CELALETTİN HAKAN KATIRCI

15- ÖMER KORKMAZ

16- YUSUF KÜÇÜKBAKIRCI

17- KAZIM KÜÇÜKÇÖĞEN

18- SÜLEYMAN OĞUZ

19- MEVLÜT ORAL

20- OSMAN ÖZTÜRK

21- SAMİ PİRİNÇ

22- İSMAİL YAZICI

23- KAMİL YÜCEL

HABER MERKEZİ

Etiketler :