Hanımlardan Afrin Harekatına destek

Hanımlardan Afrin Harekatına destek
Örgü ipi sektöründe faaliyet gösteren Nevin Derviş ve Durşen Batır, Afrin harekatında görev alan Mehmetçik için bere ve boyunluk kampanyası başlattı.Kampanya hakkında bilgi veren Nevin Derviş yaptığı açıklamada, "Hayırseverlerin...

Örgü ipi sektöründe faaliyet gösteren Nevin Derviş ve Durşen Batır, Afrin harekatında görev alan Mehmetçik için bere ve boyunluk kampanyası başlattı.

Kampanya hakkında bilgi veren Nevin Derviş yaptığı açıklamada, "Hayırseverlerin yardımlarıyla ile temin ettiğimiz ipleri gönüllü bayanlarımıza dağıttık. Yaklaşık 100 bayan arkadaşımız gönüllü olarak bere ve boyunluk örmeye başladı. Hedefimiz 500 bere, 500 boyunluk örmek. Biz bu sayıyı da geçmek istiyoruz." dedi.

Kamuflajlara uyması amacıyla örgü iplerinin haki renkte olmasına dikkat ettiklerini anlatan Derviş, "Kahraman askerlerimiz Afrin'de bizim için canlarını ortaya koyarken bize boş durmak yakışmaz dedik. Ne yapabiliriz diye düşünürken, askerimizin soğuk havadan korunması için bere ve boyunluklar örmeye karar verdik. Bunu diğer arkadaşlarımızla paylaşınca onlarda destek verdi. Şimdi duyan herkes gönüllü olmaya başladı. Şu anda 100 civarında gönüllü bayan arkadaşımız örgüye başladı. Belki bu sayı daha da artacak. Keşke elimizden daha çoğu gelse de yapabilsek. Gece rahat uyuyabiliyorsak orada bizler için canlarını hiçe sayan evlatlarımız sayesindedir. Ne yapsak onların borcunu ödeyemeyiz." şeklinde konuştu.