Hüsniye Erdoğan Sarayönü’nde

Hüsniye Erdoğan Sarayönü’nde
Ak Parti Konya Eski Milletvekili Hüsniye Erdoğan Perşembe günü vatandaş buluşmaları kapsamında Sarayönü’ne gelerek ziyaretlerde bulundu.Sarayönülü eski vekil Erdoğan’a ziyaretlerinde Ak Parti Sarayönü İlçe Koordinatörü...

Ak Parti Konya Eski Milletvekili Hüsniye Erdoğan Perşembe günü vatandaş buluşmaları kapsamında Sarayönü’ne gelerek ziyaretlerde bulundu.

Sarayönülü eski vekil Erdoğan’a ziyaretlerinde Ak Parti Sarayönü İlçe Koordinatörü Kazım Keçeci eşlik ederken, Erdoğan’ın ilk durağı Sarayönü Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Nafiz Solak’ı makamında ziyaret eden Erdoğan, Başkan Solak’tan devam eden projeler ile ilgili bilgi aldı.

Hüsniye Erdoğan ziyaret

Erdoğan’ın sonraki durağı ise Ak Parti İlçe Teşkilatı oldu. Burada İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan tarafından karşılanan Erdoğan, yaklaşan 14 Mayıs seçimleri ve partinin faaliyetleri ile ilgili istişarelerde bulundu.

İlçe Teşkilat Binasındaki ziyaretin ardından Erdoğan ve kurmayları vatandaş buluşmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine başladı.

İlk olarak Başhüyük mahallesini ziyaret eden kurmaylar vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Ak Partinin 20 yıllık iktidarı döneminde Konya’ya ve bölgeye yapılan yatırımlardan bahseden Erdoğan, bakanlık onayından geçen Organize Sanayi Bölgesi’nin yapımına başlanılması ile birlikte bölgenin değerinin paha biçilemez olduğuna vurgu yaptı.

Hüsniye Erdoğan ziyaret

Başhüyük ziyaretlerinin ardından Erdoğan ve kurmayları sırası ile Yenicekaya, Özkent, Karatepe, Değirmenli ve Büyükzengi mahallerine ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların ve talep isteklerini dinledikten sonra mahallelere yapılan yatırımları yerinde inceleyen Erdoğan, Sarayönü’nün Konya’nın uydu kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek, yaklaşan seçimler öncesi vatandaşların desteklerini beklediklerini dile getirdi.

Sarayönü ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti Konya Eski Milletvekili Hüsniye Erdoğan şu ifadelere yer verdi: “Ak Parti Teşkilatları olarak 20 yıldır nasıl vatandaşlarımızın kalbine dokunduysak, şu an da aynı istekle, aynı iştahla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 21 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği çerçevesinde vatandaşlarımızın sesine kulak verdik. 7'den 70'e herkese dokunuyoruz. Bu dokunuş seçim nedeniyle değil seçimlerden evvelde bu bölgeleri çok ziyaret ediyorduk. Vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da açıkçası bizi memnun ediyor. Vatandaşımızın bize karşı ilgisi davranışı duruşu nedir onu tartıyoruz. Gerçekten de çok olumlu tepkiler aldığımızı görüyoruz. 21 yıllık AK Parti iktidarlarında çıta gerçekten çok yükseldi. Sıkıntılı süreçlerimiz oldu ama biz diyoruz ki yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” şeklinde konuştu.

Etiketler :