İç transfer devam ediyor

İç transfer devam ediyor
Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2018-2019 sezonu için yapılanma çalışmalarına devam ediyor. Daha önce kadrosuna 5 yeni isim katarak,1 de iç transfer gerçekleştiren yeşil siyahlılar, geçtiğimiz haftayı...

Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2018-2019 sezonu için yapılanma çalışmalarına devam ediyor. Daha önce kadrosuna 5 yeni isim katarak,1 de iç transfer gerçekleştiren yeşil siyahlılar, geçtiğimiz haftayı 3 iç transferle geçirdi.

Sarayönü Belediyespor'un kadrosunda geçtiğimiz yıl göre alan ve gelecek vaat eden oyuncularla kulüp sözleşme yeniledi. İç transfer kapsamında Muhammet Alperen Tosun, Eren Özaydemir ve Yunus Emre Yılmaz ile yeniden sözleşme imzaladın. Sarayönü Belediyespor formasıyla geçmiş yıllarda birçok resmi müsabakaya çıkan Yunus Emre Yılmaz'ın yanı sıra gelecek vaat eden Muhammet Alperen Tosun ve Eren Özaydemir'in bu sezonu biraz daha tecrübe kazanarak sahada daha çok süre alması ve takımın başarısında rol oynaması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Sarayönü Belediyespor forması ile 23 karşılaşmaya çıkan Muhammet Alperen Tosun, toplamda 612 dakika sahada görev aldı. Genç oyuncu statüsünde oynayan Muhammet Alperen Tosun, profesyonel olarak forma giydiği Orhangazi Belediyespor'dan geçtiğimiz sezon başında gelmişti. Kanatlarda görev alan, hızı ve çalım yeteneği ile dikkat çeken Muhammet Alperen Tosun'un bu yıl daha fazla sorumluluk üstlenmesi bekleniyor.

Defansta görev alan Eren Özaydemir ise Sarayönü Belediyespor forması ile çıktığı 7 karşılaşmada toplamda 534 dakika sahada kaldı. Atiker Konyaspor altyapısında yetişen ve geçtiğimiz yıl devre arasında takıma katılan Eren Özaydemir, görev aldığı karşılaşmalarda gösterdiği performansla önümüzdeki sezonlar için önemli bir stoper olacağının sinyallerini verdi. Isparta Davrazspor, Serik Belediyespor, Mut İdmanyurdu, Karaman Belediyespor, Silifke Belediyespor gibi güçlü takımlara karşı görev alan Eren Özaydemir'in önümüzdeki sezon takımda nasıl değerlendirileceği merakla bekleniyor.

Sarayönü Belediyespor alt yapısında yetişen ve dört buçuk sezon Bölgesel Amatör Lig'de yeşis siyahlı formayı giyen Yunus Emre Yılmaz, tekrar yuvada kalmayı seçti. Geçtiğimiz sezon 1884 dakika görev alan Yunus Emre Yılmaz, özellikle sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla beğeni toplamıştı. Savunmanın sağında görev alan Yunus Emre Yılmaz, gelecek sezon yine Sarayönü Belediyespor'un başarısı için ter dökecek.