Jandarma’dan şeker tadında trafik denetimi

Jandarma’dan şeker tadında trafik denetimi
Sarayönü’nde İlçe Jandarma ekipleri Ramazan Bayramında vatandaşların güvenli seyahat etmeleri amacıyla trafik denetimi gerçekleştirildi. Sürücüleri aşırı hız yapmadan trafik kurallarına uymaları konusunda uyaran ekipler durdurdukları araç içerisindekilere bayram şekeri ikram etti.

Sarayönü’nde İlçe Jandarma Timi ve Merkez Jandarma. Komutanlığı Asayiş ekipleri bayramda D. 300 Devlet Karayolu'nda trafik ve emniyet kemeri denetimleri yaptı.

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yıldıray Erdem’in de katıldığı denetimlerde sürücüler güvenli sürüş ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.

jandarmadan-seker-tadinda-trafik-denetimi.jpeg

Dron destekli yapılan denetimde jandarma ekipleri kural ihlallerini havadan gözetlerken, durdurdukları sürücüleri ise emniyet kemeri başta olmak üzere trafik kurallarına riayet etmeleri istendi.

Sürücüler ve yolculara Ramazan Bayramı dolayısıyla kolonya ve şeker ikram edilerek, emniyet kemerinin önemiyle ilgili bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Yapılan açıklamada, bu tür operasyonların trafik güvenliği açısından önemli olduğu kadar, toplumun sosyal dayanışmasını güçlendirmek adına da değerli olduğu vurgulandı.