Karaduman, muhasebecilerle ile bir araya geldi

Karaduman, muhasebecilerle ile bir araya geldi
31 Mart Yerel seçimleri öncesi siyasi partilerin çalışmaları ve ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman 1 – 7 Mart Muhasebe Haftasında serbest muhasebeci ve mali müşavirlerle bir araya gelerek meslek erbabının Muhasebe Haftası'nı kutladı.

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ile birlikte, muhasebeciler ve mali müşavirler odasına bir ziyaret gerçekleştirerek 1 – 7 Mart Muhasebe Haftası'nı kutladı.

Serbest Muhasebeciler ve Mali müşavirler Oda binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Karaduman, şehrin yönetiminde adaletin ve şeffaflığın sağlanmasının temel öncelikleri olduğunu vurguladı.

karaduman-muhasebecilerle-ile-bir-araya-geldi-3.jpeg

Karaduman, belediyecilikte şeffaflık ilkesinin önemine değinerek, katılımcı bir yönetim anlayışıyla şehir yönetimini şekillendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Ayrıca, belediye yönetiminde mali disiplinin ve hesap verilebilirliğin sağlanması için muhasebe ve mali yönetim alanında uzmanlaşmış kişilerin katkılarının büyük önem taşıdığını vurguladı.

Muhasebeciler ve mali müşavirler, belediyecilik faaliyetlerinde karşılaşılan mali zorluklar ve çözüm önerileri konusunda deneyimlerini paylaştı.