Karatay’ın “Hoş Kubbe”si gün saymaya başladı

Karatay’ın “Hoş Kubbe”si gün saymaya başladı
Konya’nın Karatay ilçesinde, Karatay Belediyesi tarafından hayata geçirdiği Karatay Hoş Kubbe’nin yapımı sona yaklaşıyor.

Çimenlik Mahallesi Alâaddin Kap Caddesinde bulunan Hoş Kubbe projesinde gençlerin hem ders çalışabilecekleri hem de kaynak kitaplara kolaylıkla erişebilecekleri Kubbealtı Kütüphanesi bulunacak.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılc,a yapımında son aşamaya gelinen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kılca, incelemeleri esnasında şu ifadelere yer verdi:

“Eğitim hizmetleri bizim olmazsa olmazımız. Bu kapsamda ilçemize kazandırdığımız Hoş KUBBE projemizin yapım çalışmalarını inceledik. Çalışmamız tüm hızıyla sürüyor. Kubbealtı Kütüphanesi, Okuma Salonu, Çocuk Kütüphaneleri, Çocuk Kafe, çocuk özel oyun alanlarının yanı sıra Kafe Karatay’ın yer alacağı Hoş Kubbe’yiçocuklar ve gençler için özel olarak tasarlandık. Gençlik yatırımlarında çok iyi durumdayız ve sosyal, sportif ve kültürel merkezlerden sportif kurslarımıza kadar gençlerimizin başarılı olması için her türlü desteği veriyoruz. Biz de gençlerimizden ilçemizdeki sosyal, sportif ve kültürel merkezlerimize ve derslerinize başarılı olmanızı sağlayacak faaliyetlere katılmalarını istiyoruz. Bu düşüncelerle merkezimiz Konya’mıza hayırlı olsun, en kısa sürede tamamlayıp gençlerimizin hizmetine sunacağız.”

Kaynak:HABER MERKEZİ