Kaymakam Göktaş, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi

Kaymakam Göktaş, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi
Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, esnaf ziyaretleri kapsamında Sarayönü semt pazarını gezip esnaflarla sohbet etti. Semt pazarında satış yapan esnafların sorunlarını ve taleplerini alan Kaymakam Göktaş, ardından Sarayönü Merkezdeki çarşı esnafını ziyaret etti.

kaymakam-esnaf-ziyaret-939-2.jpeg

Kaymakam Göktaş'a ziyaretlerinde İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ünsal da eşlik etti. Esnaf ziyaretlerinde samimi ve içten bir atmosferde geçen görüşmelerde, esnafların talep, öneri ve sorunlarıyla yakından ilgilenen Kaymakam Göktaş, esnafın görüşlerini dinleyerek çözüm noktasında gerekli adımların atılacağını belirtti.

kaymakam-esnaf-ziyaret-939-2.jpg

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Kaymakam Göktaş, "Esnafımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Onların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek bizim öncelikli görevimizdir. Bugünkü ziyaretlerimizde esnaflarımızla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledik. İlçemizin ekonomik ve sosyal kalkınması için her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

kaymakam-esnaf-ziyaret-939-4.jpeg

Esnaf ziyaretlerinin sonunda Kaymakam Göktaş ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ünsal, esnaflara teşekkür ederek ziyaretlerini tamamladılar.