Kızılay Sarayönü Temsilciliği Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine büyük destek oldu

Kızılay Sarayönü Temsilciliği Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine büyük destek oldu
Türk Kızılay Sarayönü Temsilciliği, Ramazan Ayı’nda gerçekleştirdiği çalışmalarla ve yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin gönüllerine girdi.

Ankara Genel Merkez, Konya Şube Başkanlığının katkıları ve İlçe Temsilciliğinin çalışmalarıyla İhtiyaç sahiplerine yönelik geniş kapsamlı bir yardım kampanyası düzenlendi.

Türk Kızılay Sarayönü İlçe Temsilcisi Veysel Karani Topçuoğlu, yaptığı açıklamada, Ramazan Ayı boyunca titizlikle yürütülen çalışmaların yürütüldüğüne belirterek;

"İlçemizin 26 mahallesinde ihtiyaç sahibi kişi ve ailelerin araştırmasını yaparak, şubemize gelen başvuruları titizlikle değerlendirdik. Elde ettiğimiz yardım kaynaklarıyla ilçemizin her bir köşesine ulaşarak, 2 milyon TL değerinde yardımı, ihtiyaç sahibi ailelere teslim ettik" dedi.

Türk Kızılay’ı tarafından Sarayönü’nde Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirilen yardımlar şu şekilde:

103 aileye 2.000 TL nakdi yardım (Toplamda 206.000 TL)

400 aile ve kişiye 2.500 TL nakdi yardım (Toplamda 1.000.000 TL)

120 aileye 2.500 TL alışveriş çeki (Toplamda 300.000 TL)

50 aileye ve 80 çocuğa giyim yardımı (Değeri 195.000 TL)

50 kişiye ayakkabı yardımı (Değeri 25.000 TL)

50 kişiye et konserveleri yardımı (Değeri 50.000 TL)

222 gıda kolisi yardımı (Değeri 220.000 TL)

15 adet fatura ödemesi yapıldı.

Başkan Topçuoğlu, "Bağışçılarımızın belirttiği şartlarda ve dinimizin emrettiği şekilde yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak bizim için oldukça önemlidir. Bu süreçte Konya Şubemiz ve Genel Merkezimizden gelen bağışların yanı sıra, alışveriş çekleri ve gıda kolileri gibi yardımları ilçe esnaflarımızdan temin ettik. Katkı sağlayan tüm hayırseverlere ve bağışçılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Türk Kızılay Sarayönü Temsilciliği'nin bu örnek çalışmaları, ihtiyaç sahiplerine umut ve yardım eli olmaya devam ediyor.