Koçaş, "Gönül almak için, gönül vermek gerekir"

Koçaş, "Gönül almak için, gönül vermek gerekir"
Sarayönü'nde 31 Mart Yerel Seçimleri'ne Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olarak girecek olan Hasan Koçaş, seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Koçaş 21 Mart Down Sendromlu Bireyler Günü’nde de çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek gönül aldı.

Seçmenlerin yoğun olarak bulunduğu kahvehanelerde ve odalarda vatandaşlarla bir araya gelen Hasan Koçaş, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, vaatlerini anlatıyor.

kocas-gonul-almak-icin-gonul-vermek-gerekir-1.jpg

Halk buluşmalarına devam eden Koçaş, "İnsanların bu kadar dertli ve şikâyetçi olması gerçekten düşündürücü" diyerek, gittiği her yerde halkın talep ve isteklerini not aldığını ve dikkatle dinlediğini beyan etti. Gönül almak için önce gönül verilmesi gerektiğini dile getiren Koçaş, kazandığı taktirde kendi döneminde, ilçenin 26 mahallesine hak ettikleri kıymet ve hizmeti vereceklerini, adil ve samimiyetle çalışacağını ifade etti.

kocas-gonul-almak-icin-gonul-vermek-gerekir-3.jpg

İlerde hayırla anılmak istiyorum

"Ömrümün sonbaharında, ilçeme ilkbaharı yaşatmak için geliyorum." diye sözlerine devam eden Koçaş, bu sözün kendisini çok çok duygulandırdığını beyan ederek, "Önümüzdeki dönemden sonra siyasetin benim için biteceğinin farkındayım. Bu nedenle, ilerde hayırla anılmak için elimden gelenden çok daha fazlasını yapmaya ve hafızalarda kalmaya çalışacağım. Bunun için söz veriyorum." dedi.