Koçaş, Ladik’te destek istedi

Koçaş, Ladik’te destek istedi
31 Mart Yerel seçimlerine 2 hafta kala Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Koçaş’ta ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde kapı kapı ev ev gezerek çalışmalarını sürdürüyor.

Koçaş, beraberindeki Bağımsız Belediye Meclis Üyesi adayları, Hasan Derinsu, Metin Topbaş ve beraberindeki destekçileri ile birlikte Ladik Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelip destek istedi

Vatandaşların taleplerini de dikkatle dinleyen Koçaş 1 Nisan’dan itibaren Sarayönü merkez ve 26 Mahallesi ile birlikte ilçenin her köşesine hizmet edeceğini ve sorunların en kısa sürede çözüleceği sözünü verdi.

kocas-ladikte-destek-istedi-1.jpg

Herkesin adayıyım

Bağımsız bir adayın hizmet edemeyeceği algısı oluşturulmaya çalışılıyor diyen Koçaş, "Gittiğimiz mahallelerde, vatandaşlara bağımsızdan aday seçerseniz hizmet alamazsınız baskısı yapıldığını görüyoruz. Önemli olanın adaletli hizmet yönetimi olduğunu herkes biliyor.

Ayrıca adaylar ayrıştırarak şu şuranın adayı, bu buranın adayı şeklinde mahallelileri kutuplaştırıp insanların kafalarında soru işareti bırakılarak bir algı yaratılmak isteniyor. Vatandaşımız şunu çok iyi bilsin ki, ben herkesin adayıyım. Allah izin verirse de herkesin hizmetkarı olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.

kocas-ladikte-destek-istedi-4.jpg

İstişare toplantıları düzenleyeceğiz

Göreve gelmesi durumunda belirli periyotlarla sürekli olarak mahallelerde istişare toplantıları düzenleyeceklerini kaydeden Koçaş, şunları söyledi: "Hemşerilerimizin yeterli hizmet almaları için tüm mahallelerde taleplere göre ayda bir veya iki ayda bir kere olmak üzere istişare toplantıları düzenleyeceğiz. Mahallenin eksiklerini, yapılması gerekeni, yapılması mantıklı olan ne varsa talep ve değerlendirmeye alacağız. Yapılan hizmetleri yerinde tetkik edileceğiz. Yapılanın da yapılamayanın da hesabını hep beraber hemşerilerimize tek tek vereceğiz. Biz bu kutsal görevde sorumluluklarımızı biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Benim söz verip de yapmadığım bir iş olursa, bu görevde bir dakika durmam."