Koçaş'dan esnaf ve mahalle ziyaretleri

Koçaş'dan esnaf ve mahalle ziyaretleri
Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Koçaş ile beraber Bağımsız Belediye Meclis Üyesi adayları, Hasan Derinsu ve Metin Topbaş, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve mahalle ziyaretlerinde bulundu.

Sarayönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Koçaş kırsal mahalleler ve sanayi esnaflarını ziyaret ederek seçmenlerden desteklerini istedi.

kocasdan-esnaf-ve-mahalle-ziyaretleri-2.jpg

“5 yıl önceki sözler tekrar veriliyor”

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerinde bulunan Bağımsız Aday Hasan Koçaş mahallelilerin eksiklerini ve taleplerini dinlediklerini belirterek, "Çeşitli vaatlerle 5 yıl önce söz verilmiş ama yerine getirilmemiş. 5 yıl sonra tekrar gelip aynı sözleri veriyorlar. Mahalleliler de bu duruma tepki gösteriyor. Hemşerilerimiz yeterli hizmet alamadıklarını, neredeyse tüm mahallelerde hizmet ile ilgili sıkıntılarının olduğunu söylüyor. Bunu görüyor ve üzülüyoruz." dedi.

kocasdan-esnaf-ve-mahalle-ziyaretleri-3.jpg

Herkesin adayıyım

Bağımsız bir adayın hizmet getiremeyeceği algısı oluşturulmaya çalışılıyor diyen Koçaş, "Gittiğimiz mahallelerde, vatandaşlara bağımsızdan aday seçerseniz hizmet alamazsınız baskısı yapıldığını görüyoruz. Önemli olanın yönetim şekli olduğunu, adaletli hizmet yönetimi olduğunu herkes biliyor.

Ayrıca adaylar ayrıştırarak şu şuranın adayı, bu buranın adayı şeklinde mahallelileri kutuplaştırıp insanların kafalarında soru işareti bırakılarak bir algı yaratılmak isteniyor. Vatandaşımız şunu çok iyi bilsin ki, ben herkesin adayıyım. Allah izin verirse de herkesin hizmetkarı olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.