Konya basını Karatay Lavanta Bahçesi’nde buluştu

Konya basını Karatay Lavanta Bahçesi’nde buluştu
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Lavanta Bahçeleri’nde, Konya’da faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarının imtiyaz sahipleri, yöneticiler, ulusal basınyayın temsilcileri, köşe yazarları ve muhabirlerini bir...

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Lavanta Bahçeleri’nde, Konya’da faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarının imtiyaz sahipleri, yöneticiler, ulusal basınyayın temsilcileri, köşe yazarları ve muhabirlerini bir araya getirdi.

Başkan Hasan Kılca, Karatay Lavanta Bahçeleri’nin 2019’dan bu yana geçen süreç, vatandaşların Karatay Lavanta Bahçeleri’ne olan ilgisi, projenin Konya turizmi ve ekonomiye olan katkıları, Karatay Mevlana Gül Bahçesi ile Karatay Belediyesi’nin son yatırımlarını anlattı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 4 yılı aşkın bir süredir görevde olduklarını belirterek bu süreçte Karatay ve vatandaşlar için çalıştıklarının altını çizdi.

Hasan Kılca

Başkan Hasan Kılca, “Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim alanında ilçemize 129 derslik kazandırmışız. Yapımına başladığımız yeni gençlik merkezimizi tamamlamak üzereyiz. Çimenlik Kapalı Spor Salonu’nu kısa bir süre önce tamamlayarak hizmete açtık. Belediye bütçemizin en büyük payını ayırdığımız spor merkezimizin yapımına başladık. 372 milyon liraya mal edeceğimiz bu merkezi gençlerimize armağan ediyoruz. Okullarımıza verdiğimiz halı saha sözümüzü yerine getiriyor ve yapımını tamamladığımız 30 halı sahayı da bu yıl içerisinde tamamlamış olacağız. Merkeze uzak bütün mahallelerimizin parke çalışmalarını bu yıl tamamlayacağız. Bu yıl hedef koyduğumuz 200 kilometre yol yapma hedefi için çalışıyoruz. 2019’dan bu yana ilçemize 900 bin ton sıcak asfalt serimi hedefimiz de var ve bunu gerçekleştirmek için gayret ediyoruz. Beton elemanları fabrikamızı tamamladık ve üretime başladı.” dedi.

HABER MERKEZİ

Etiketler :