Konya'da 6 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan bakkala 31 yıl hapis

Konya'da 6 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan bakkala 31 yıl hapis
Konya’da bakkal dükkanına gelen kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanığın, her bir çocuk için aldığı toplam ceza açıklandı

Konya'da işlettiği bakkal dükkanına gelen 6 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanığın cezası belli oldu. Suçlamaları kabul etmeyen sanık 31 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık O.Ö. ve taraf avukatları katıldı. Yaşları 9 ile 12 arasında değişen 6 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan O.Ö, karar öncesi son sözünde, hakkındaki suçlamaları reddetti.

Mahkeme heyeti, O.Ö'ye, cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen her bir müşteki için 6 yıl 3'er ay verdiği hapis cezasını, sanığın duruşmadaki tutum ve davranışlarını lehine takdir indirim nedeni kabul ederek 5 yıl 2 ay 15'er güne düşürdü ve toplam 31 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

Derebucak ilçesinde bir kişinin bakkal dükkanına alışverişe gelen 6 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Beyşehir Cumhuriyet Savcılığına başvurulmuş, gözaltına alınan kişi, tutuklanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :