Konya'da narko operasyon: En tehlikelisi yakalandı

Konya'da narko operasyon: En tehlikelisi yakalandı
Konya Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri, uyuşturucu sevkiyatı yaptığı belirlenen iki araçta 94 kilogram skunk maddesi ele geçirdi. En tehlikeli uyuşturucu olarak bilinen skunk maddesi ile yakalanan 1’i kadın 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlediği son uygulamada zehir tacirlerine darbe vurdu.

Narkotik ekipleri, uyuşturucu sevkiyatı yaptığı şüphesiyle iki aracı takibe aldı. Uygulama noktasında polisin "dur" ihtarına uymayarak araçlarıyla kaçan sürücüler, kısa süreli kovalamaca sonunda yakalandı.
Araçlarda yapılan aramalarda, paketler halinde 94.250 kilogram skunk ele geçirildi.

Gözaltına alınan Muhammed Ege B., Mehmet K. ve Gülçin Y., ise emniyetteki işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Kullanmak suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SKUNK UYUŞTURUCUSU NEDİR?
Uyuşturucu türleri arasında yer alan Skunk oldukça kuvvetli bir maddedir. Esrarın bir türü olan Skunk, uyuşturucu olarak esrara göre daha güçlüdür.

Türkçe’deki tam karşılığı olarak kokarca kelimesi olan Skunkın yan etkilerinden birisi de beyne daha fazla zarar vererek akıl hastalıklarının önünü açmasıdır.

Esrarın hammaddesi hint kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu maddedir.

Etiketler :