Kurşunlu Atlı Spor Kulübü’nden Başkan Koç’a jest

Kurşunlu Atlı Spor Kulübü’nden Başkan Koç’a jest
Kurşunlu Atlı Spor Kulübü, Sarayönü yeni Belediye Başkanı Necati Koç ve Kurşunlu Mahalle Muhtarı Sinan Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bayram öncesi gerçekleştirilen etkinlikte Ekip, ilk olarak KASK Çiftliği'nden hareket ederek Ladik Hizmet Binası'nda Başkan Koç ve kurmayları ile bir araya geldi. Burada gerçekleşen bayramlaşma görüşmesinde, Kurşunlu Atlı Spor Kulübü temsilcileri, Başkan Koç'a, Türk bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

kursunlu-atli-spor-kulubunden-baskan-koca-jest-1.jpg

Başkan Koç'a yapılan ziyaretin ardından ekip, Kurşunlu'ya dönerek Mahalle Muhtarı Sinan Çelik ile buluştu. Burada gerçekleşen bayramlaşma merasiminde, Kurşunlu Atlı Spor Kulübü ekibi, Muhtar Çelik'e yeni döneminde başarılar dileyerek, birlikte çalışma temennisinde bulundu.

Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; ”Sarayönü'nün değerli sakinleriyle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kurşunlu Atlı Spor Kulübü'nün nazik ziyareti, yeni görevimdeki ilk günlerimde beni oldukça mutlu etti. Kulübümüzün dostane jesti ve samimi dilekleri, Sarayönü'nün birlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha hissettirdi.

kursunlu-atli-spor-kulubunden-baskan-koca-jest-2-001.jpg

KASK Çiftliği'nden hareket edilerek Ladik Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen bayramlaşma buluşması, şehrimizin sosyal dokusunu güçlendirmek adına önemli bir adım oldu. Sporun birleştirici gücüyle bir araya gelerek, güçlü adımlarla ilçemizi daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Kurşunlu Atlı Spor Kulübü ekibine, nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.