MEAAL eğitim dönemine hazır

MEAAL eğitim dönemine hazır
Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi güçlü idari personel ve öğretmen kadrosu ile 2023-2024 eğitim öğretim sezonuna hazır bir şekilde giriyor.Okul Müdürü Murat Yavuz, yeni başlayacak eğitim ve öğretim sezonuna en iyi şekilde...

Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi güçlü idari personel ve öğretmen kadrosu ile 2023-2024 eğitim öğretim sezonuna hazır bir şekilde giriyor.

Okul Müdürü Murat Yavuz, yeni başlayacak eğitim ve öğretim sezonuna en iyi şekilde hazırlanarak eksik kalan eğitim açığını verecekleri eğitimle kapatacaklarını söyledi.

Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi’nin projelerin merkezi olacağını söyleyen Yavuz, “Değişime ve geleceğe hazırlayan akademik altyapının oluşturulmasıyla, bilim ve teknolojinin hızla değiştiği günümüzde, bizler de eğitim kadromuzla üst düzey eğitim ile çocuklarımızı hazırlayacağız.” dedi.

Hedeflerinin akademik yönden güçlü ve iletişim becerileri yüksek öğrenciler yetiştirmek olduğunu vurgulayan Yavuz, tüm öğrencileri üniversite hayatına kazandırmanın en büyük hayalleri olduğunu kaydetti.

Murat Yavuz

SINAVDA BAŞARILARIMIZI ARTTIRDIK

Yavuz, üniversiteye giriş sınavında başarı ortalamalarını bu yıl arttırdıklarını belirterek, “Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin gayreti ile okulumuzun başarısını pandemi öncesi dönem olan 2019-2020 sezonu ile eşitledik. Geçtiğimiz yıl 33 olan net ortalamamızı bu yıl 46’ya kadar çıkardık.

BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEKTİR

Okul Müdürü Murat Yavuz, yeni eğitim ve öğretimin şimdiden hayırlı olmasını dileyerek, “Okulumuz öğrencilerinin geçmiş başarıları ile gurur duymuştuk bu eğitim ve öğretim sezonunda da başarılarımız her alanda devam edecektir.” dedi.

HABER MERKEZİ

Etiketler :