MEALL öğrencilerinden büyük başarı

MEALL öğrencilerinden  büyük başarı
Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi öğrencileri, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen TYT izleme ve değerlendirme sınavında, büyük bir başarıya imza attı. Öğrenciler, sınavda gösterdikleri performansla büyük takdir topladılar.

Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi öğrencileri arasında yapılan değerlendirmede, ilk 100'de 76 öğrenci, ilk 30'da 27 öğrenci yer aldı. Bu güzel sonuçlarla öne çıkan öğrenciler, sınavda yüzde 76 başarı oranı yakalayarak dikkatleri üzerlerine çekti.

TYT sınavında birinci sırayı Ayşe Cıdan, ikinci sırayı Muhammed Mustafa Saraç, üçüncü sırayı ise Müesser Berfin Sallı elde etti. Okul yönetimi, öğrencileri bu başarılarından dolayı tebrik etti.

Öte yandan, okul müdürü Murat Yavuz da öğrencilerin başarısından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Öğrencilerimizin bu başarısı bizleri oldukça gururlandırdı. Bu sonuçların alınmasında emeği geçen öğretmenlerimizi de ayrıca tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.