Müftülükten ‘Misafiriniz Var’ projesi

Müftülükten ‘Misafiriniz Var’ projesi
Misafiriniz Var projesi kapsamında Konya İl Müftülüğü ve Merkez İlçe Müftülük Vaiz ve Din Görevlileri, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.Müftülük personeli geçtiğimiz hafta Sistem Bıçak, Kayaç Sünger, Tasvir Tekstil, Merdan...

Misafiriniz Var projesi kapsamında Konya İl Müftülüğü ve Merkez İlçe Müftülük Vaiz ve Din Görevlileri, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Müftülük personeli geçtiğimiz hafta Sistem Bıçak, Kayaç Sünger, Tasvir Tekstil, Merdan Pantolon, Zafer Kaplan İnşaat, Hisar Boya, Karabay Yapı, HMC Sulama, İkonia Şekerleme, Corinox Fırın Makinaları, Teknik Mühendislik, İkizler Mobilya, Ketenli Demir Doğrama, Batu Treyler, Sandıkçılar Makine, Omse Yapı Malzemeleri, Bulut Ahşap, Özüdoğru Oto Kılıf, Osmanlı İletişim, Duru Oto, Marry Moda, Fatih Kesim ve Bantlama, Akranlar Otomotiv, Karaş Fırınlı Oto Boya, Gökkuşağı Etliekmek ve Pide Salonu ile Konya Pazarlama Oto Yedek Parça firmalarını ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde ülkemizde meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelere, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yapılan yardımlar ve yurt içi, yurt dışında yapmış olduğu faaliyetler anlatıldı.

Firma yetkilileri ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirirken, din görevlileri de misafirperverlikleri için firma yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür etti. (Mehmet AKYILDIZ)

Etiketler :