Oğlunu geleneksel Sarayönü düğünüyle evlendirdi

Oğlunu geleneksel Sarayönü düğünüyle evlendirdi
Sarayönü’nde itfaiyeden emekli Bekir Dikmen (Gariban’ın Bekir) hafta sonu düzenlenen düğün merasimi ile oğlu Mehmet Dikmen’i evlendirdi.Şaduman-Mustafa Zeki Çomar’ın kızları Aytül ile Döndü-Bekir Dikmen’in oğlu Mehmet...

Sarayönü’nde itfaiyeden emekli Bekir Dikmen (Gariban’ın Bekir) hafta sonu düzenlenen düğün merasimi ile oğlu Mehmet Dikmen’i evlendirdi.

Şaduman-Mustafa Zeki Çomar’ın kızları Aytül ile Döndü-Bekir Dikmen’in oğlu Mehmet Resul hafta sonu düzenlenen törenle dünyaevine girdi.

Cumartesi günü erkek evinde, damadın ailesi ve arkadaşları tarafından tertiplenen eğlencede, damadın arkadaşları maketten deve oluşturarak, arkalarında hediyelerle damat evine geldi.

Eski dönemlerde uygulanan bu adetleri yeniden canlandıran Dikmen ailesi, misafirlerine aynı zamanda yemek ikramında bulunurken, orkestra eşliğinde gençler yemeğin ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaşık havaları eşliğinde kurtlarını döktü.

Sarayönü Düğünü

Pazar günü erkek evinde oluşturulan konvoyun kız evine gelerek gelini dualar eşliğinde alması ile devam eden düğün töreninde davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Evcekaya Kır Düğün işletmesinde açık havada yapılan düğün merasiminde genç çift hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu evet diyerek hayatlarını birleştirdi. Genç çifti akrabaları ve arkadaşları bu mutlu gününde yalnız bırakmazken, havanın da güzel olmasının etkisiyle geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Çomar ve Dikmen ailelerini tebrik eder, Aytül ve Mehmet Resül çiftimize ise hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Sarayönü Düğünü

Sarayönü Düğünü

HABER MERKEZİ

Etiketler :