Sarayönü’nde asfalt çalışmaları hız kesmiyor

Sarayönü’nde asfalt çalışmaları hız kesmiyor
Vatandaşların rahat ve konforlu bir ulaşım hizmeti alması için yol bakım, onarım ve asfalt serim çalışmaları sürüyor.

Sarayönü Belediyesi, ilçenin mahallelerle ulaşımını sağlayan yolların standartlarını yükseltmek için çalışmaları devam ediyor. Vatandaşların rahat ve konforlu bir ulaşım hizmeti alması için yol bakım, onarım ve asfalt serim çalışmaları sürüyor.

Kadıoğlu ve Başhüyük mahallerinde kilitli taş parke çalışmalarına devam edilirken, bakım ve onarımı tamamlanan Ladik ve Kurşunlu mahallerinde ise sıcak asfalt serim çalışmaları başladı.

Ladik Finteks yolu, Ladik çalıbağ yolu, Ladik TOKİ-Konya yolu ve Kurşunlu mahallesinde sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam ederken Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, kış mevsimi gelmeden önce çalışmaların büyük bir kısmının tamamlanacağını belirtti.

Daha modern ve bir Sarayönü için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Solak; “Hemşerilerimizin gidecekleri yerlere rahatça ulaşmasını önemsiyoruz. Kentimizde ihtiyaç olan ve altyapısı tamamlanan mahallerimizde sıcak asfalt serim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre önce Ladik’te Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte başlattığımız sıcak asfalt serim çalışmalarımızda 3 ayrı noktada ekiplerimiz gece gündüz çalışıyorlar.

Asfalt çalışmalarımız alt yapısı tamamlanan Ladik Konya caddesinde de devam edecek. İlçemizin dört bir yanını modern konforlu yollarla buluşturacağız. Asfalt serim çalışmalarımızda bizden desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a çok teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden çalışan personellerimize de kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Etiketler :