Sarayönü'nde Kadınlar Günü Çifte Kutlamayla Taçlandı

Sarayönü'nde Kadınlar Günü Çifte Kutlamayla Taçlandı
Sarayönü'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, coşkulu ve anlamlı kutlamalarla taçlandı. Cuma günü Semt Pazarında Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Cumhur İttifakı, stant açarak ilçede ikamet eden kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Başkan Solak ve kurmayları, kadınlara karanfil dağıtarak bu özel günde yalnız olmadıklarını hissettirdi.

Kutlamalar Cuma akşamı Sarayönü Belediyesi Yeni Düğün Salonunda düzenlenen programla devam etti. Programa Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan, kadın kolları, Cumhur İttifakı ve Sarayönülü vatandaşlar katıldı.

ak-parti-kadinlar-gunu-2.jpg

Programda konuşan Başkan Solak, kadınların toplumdaki önemini vurgulayarak şunları söyledi:

"Kadınlar, ailemizin direği, toplumumuzun temel taşıdır. Her alanda gösterdikleri başarılarla bizlere ilham kaynağı oluyorlar. Bu vesileyle tüm Sarayön'lü kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum."

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan da kadınların her alanda daha fazla yer alması gerektiğine vurgu yaparak, "Kadınlarımızın gücü ve azmiyle Sarayönü'müzü daha da güzelleştireceğimize inanıyorum." dedi.

Başkan Solak tarafından kadınlara çeşitli hediyeler takdim edilirken, bu özel gece hatıra fotoğrafları ile taçlandırıldı

ak-parti-kadinlar-gunu-1.jpg