Sarayönü’nde temizlik çalışmaları devam ediyor

Sarayönü’nde temizlik çalışmaları devam ediyor
Sarayönü Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde cadde ve sokak temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ekipler, cadde ve sokaklarda temizlik araçlarıyla çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Temizlik çalışmaları kapsamında çöp ve molozların toplanması, yol yüzeylerinin temizlenmesi ve yeşil alanların bakımı gibi işlemler gerçekleştiriliyor.

Belediye ekipleri, ilçe sakinlerinin daha temiz bir çevrede yaşamaları için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

sarayonunde-temizlik-calismalari-devam-ediyor-2.jpg

Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, ilçe merkezinde devam eden cadde ve sokak temizlik çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Belediye olarak ilçemizin temizliği ve düzeni için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Cadde ve sokaklarımızın temizliği, yaşam kalitesini artırmak ve vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir çevre sunmak için son derece önemli. Ekiplerimiz, titizlikle yürüttüğü temizlik çalışmalarıyla ilçemizin her noktasını kapsayan hizmetler sunmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmaları, çevrelerini temiz tutmaları büyük önem taşıyor. Temiz bir çevrede yaşamanın herkesin hakkı olduğunu düşünüyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz." Dedi