Seydişehir’de şehitler için hatim duası yapıldı

Seydişehir’de şehitler için hatim duası yapıldı
Seydişehir Harp Malulü Gaziler- Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından şehitler için Mevlid-i Şerif okutularak hatim duası yapıldı.

Konya'nın Seydişehir Belediyesi tarafından Şehit ailelerinin kullanımına sunulan dernek binasında geleneksel hale gelen mevlit programına protokol üyeleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İlçe Şube Başkanı Yakup Söğüt "İlçe protokol üyelerimiz her zaman bizlerin yanında olup bizleri yalnız bırakmıyorlar, kendilerine şehit ailelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

seydisehirde-sehitler-icin-hatim-duasi-yapildi-2.jpeg

Şehit Ailelerimize ve gazilerimize her zaman kapılarının açık olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, "şehitlerimizin kıymetli emanetleri ile gazilerimiz bizlerin baş tacıdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı canını feda eden şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Rabbim Şehitlerimizin şahadetlerini kabul eylesin, gazi kardeşlerimize acil şifalar uzun ömürler versin” şeklinde konuştu.

Kaymakam Cevdet Bakkal, "Aziz şehitlerimize ve ebediyete göç etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, hayatta olan gazi de şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Programa, Kaymakam Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Yaşar Hançer, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Gökhan Arıkan, Siyasi Parti İlçe Başkanları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

seydisehirde-sehitler-icin-hatim-duasi-yapildi.jpeg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :