Ülker; "Belediyecilikte Milli Görüş esas alınacak"

Ülker; "Belediyecilikte Milli Görüş esas alınacak"
31 Mart Mahalli Seçimlerine yönelik çalışmalarındaki yoğun temposuyla dikkat çeken Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, tüm mahallelerde oda, kahvehane, ev ve esnaf ziyaretleri yaparken gittiği her yerde büyük ilgi ve destek görüyor.

Kendi ifadesiyle "halkın belediye başkanı" olmak için yollara düşen ve ilçeyi 26 mahallesiyle karış karış gezen Ülker, "İnşallah 1 Nisan’dan sonra başkan olarak sizleri ayda en az bir kez tekrar tekrar ziyarete geleceğim. Sorunlarınızı yerinde konuşup elbirliği ile bu acil sorunlara en doğru, en hızlı ve en ucuz çözümleri birlikte bulacağız" dedi.

"Milli görüş esas alınacak"

Çalışmalarında Millî Görüş’ün belediyecilik anlayışını gündeme getiren Ülker, "Öncelikle merhametli ve adil olacağız. Her zaman işi ehline vereceğiz. Belediyenin kaynaklarına, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Yolsuzluk ve israfa da hiçbir zaman geçit vermeyeceğiz. Hizmette ve atamada partizanlık ve ayrımcılık yapılmayacak. İmar uygulamalarında hiç kimseye haksız rant sağlamayacağız. Yerel ve kültürel değerleri koruyup daha zenginleştirmek için çabalayacağız." şeklinde konuştu.

lker-belediyecilikte-milli-gorus-esas-alinacak-1.jpg

"Her zaman istişare içerisinde olacağım"

Sarayönü'nde yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği yerlerde halkın belediye başkanı olacağını vurgulayan Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, "Her zaman sizlerle istişare eden size yakın bir başkan olacağımı şimdiden göstermek için ayağınıza kadar geldim. İnşallah 1 Nisan’dan sonra da başkan olarak ayda en az bir kez tekrar ziyaretinize geleceğim." dedi.

"Maneviyata ve spora önem vereceğiz"

Özellikle gençlerin maruz kaldığı olumsuzluklara karşı gereken önlemleri alacaklarını da kaydeden Ülker, bu konuda ise şu açıklamalarda bulundu: "Özellikle son yıllarda ilçe genelimizde yaygınlaşmış olan uyuşturucu kullanımına karşı STK’lar, Kaymakamlık, Milli Eğitim ve Emniyet birimlerimizle işbirliği halinde teyakkuzda olunacak ve bu soruna karşı atılan gerekli adımlara destek olunacak. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin bireysel sporlar ve takım sporları yapmaları için her türlü desteği vereceğiz."