Ülker, "Halkın başkanı olmaya adayım"

Ülker, "Halkın başkanı olmaya adayım"
Sarayönü'nde yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği yerlerde halkın belediye başkanı olacağını vurgulayan Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, "Her zaman sizlerle istişare eden size yakın bir başkan olacağımı şimdiden göstermek için ayağınıza kadar geldim. İnşallah 1 Nisan’dan sonra da başkan olarak ayda en az bir kez tekrar ziyaretinize geleceğim." dedi.

31 Mart Mahalli Seçimlerine yönelik çalışmalarındaki yoğun temposuyla dikkat çeken Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, tüm mahallelerde oda, kahvehane, ev ve esnaf ziyaretleri yaparken gittiği her yerde büyük ilgi ve destek görüyor.

Kendi ifadesiyle "halkın belediye başkanı" olmak için yollara düşen ve ilçeyi 26 mahallesiyle karış karış gezen Ülker, "İnşallah 1 Nisan’dan sonra başkan olarak sizleri ayda en az bir kez tekrar tekrar ziyarete geleceğim. Sorunlarınızı yerinde konuşup elbirliği ile bu acil sorunlara en doğru, en hızlı ve en ucuz çözümleri birlikte bulacağız" dedi.

ulker-halkin-baskani-olmaya-adayim-2.jpg

"İstişare ve işbirliğine önem vereceğiz"

Birlik, beraberlik ve iyi ilişkileri önde tutan bir anlayışla hareket edeceklerini ifade eden Ülker, "Sevgi, saygı, hoşgörü, barış ortamında, kimseyi ötekileştirmeden, tam bir birlik, beraberlik ve adalet anlayışı içerisinde hareket edilecektir. Temel hizmetlerin herkese tam, eksiksiz ve en hızlı şekilde verilmeye çalışılırken Büyükşehir Belediyesi ile de her zaman koordinasyon içerisinde hareket edilecektir." diye konuştu.

"Her gün bir mahallede olacağız"

Her gün bir mahalleye giderek sorunlara mahalle sakinleriyle iş birliği halinde çözümler üreteceklerini yineleyen Ülker, Meclis üyesi adaylarının da halka yakın ve esnaf kişilerden olduğunu hatırlatarak, bu konuda ise şunları söyledi: "26 mahallemizi en az ayda bir kere mutlaka ziyaret ederek halkın belediye başkanı nasıl olunur göstereceğim. Halkımız karşısında bugüne kadar özlediği ve beklediği bir başkan ve yönetim bulacak. Makam odamın kapısı halkımıza her zaman açık olacak."