Ülker; “Nüfusa göre adil hizmet verilecek”

Ülker; “Nüfusa göre adil hizmet verilecek”
Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker ve kurmayları yerel seçimler arifesinde ilçe merkezinde Cuma günü kurulan Halk Pazarında vatandaşları selamlayarak destek istedi.

Pazar ziyaretinin ardından esnaf ziyareti de gerçekleştiren Salih Ülker 1 Nisandan itibaren Sarayönü’nün milli görüş belediyeciliği ile yeniden tanışacağını söyledi.

Milli görüş belediyeciliğinden herkesin adil bir şekilde hizmet alacağını vurgulayan Ülker, nüfusa göre belediyeye gelen hizmet istihkakını en adil şekilde mahallenin nüfusuna göre eşit ve adil bir şekilde dağıtarak hizmet vereceklerini belirterek; “Hizmetler nüfusa göre yapılacak. En çok nüfusa sahip olan yer en çok hizmeti alacak. Altyapı hizmetlerindeki eksiklikleri süratle tamamladıktan sonra 26 mahallemizi de en güzel hale getirmek için çalışacağız. Halkımızın derdi benim derdim olacak. Sorun nerde ise ben orda olacağım. Hizmetleri ve yatırımları yerinde denetleyeceğim. Devamlı halkın içinde bir başkan olacağım” dedi.

Hizmet planlamalarını yaparken vatandaşların fikrini ve onayını alacaklarını ifade eden Ülker, “Yönetim anlayışımızda katılımcılık esas olacak. Demokrasinin bütün kurallarını işleteceğiz. Halkımız yönetimde söz sahibi olacak. Hiçbir zaman kapalı kapıların ardı diye bir durum olmayacak. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edilecek. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir işlem ve eylemimiz olmayacak. Bir kuruşunu bile israf etmeden en doğru yatırımlar en hızlı şekilde yapılacak” diye konuştu.

lker-nufusa-gore-adil-hizmet-verilecek-2.jpg

“İnanırsak büyük Sarayönü’nü başarırız”

En önemli gündem maddelerinin dışgöçün önlenmesi olacağını dile getiren Ülker, bu konuda ise şunları kaydetti: “Halkımızın en önemli problemi işsizlik. Gençlerimiz iş bulduklarında ilçemizi terkediyor. Buna rıza gösteremeyiz. İstihdam için ilçemizin kaynaklarını ve potansiyelini ortaya çıkartacağız. Kooperatifleşmeyse kooperatifleşme, yatırımsa yatırım… ne gerekiyorsa belediye başkanlığı makamımın organizasyon ve öncülük misyonunu sonuna kadar kullanarak yeni iş alanları oluşturmak için terleyeceğim. Sarayönü’nü büyütmenin ve geliştirmenin tek yolu istihdam oluşturmaktır. Bunun bilincindeyiz ve bunu mutlaka başaracağız. Hedefimiz mutlu, müreffeh ve büyük Sarayönü. Bir olursak, beraber olursak, elbirliği içinde başaramayacağımız hiçbir proje aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. İnanç tekeden bile süt çıkarır. Allah’ın izniyle çözemeyeceğimiz sorun yoktur. “