Ülker seçim öncesi son ziyaretini gerçekleştirdi

Ülker seçim öncesi son ziyaretini gerçekleştirdi
Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Salih Ülker, Cuma günleri kurulan Semt Pazarı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Son seçim çalışmasını gerçekleştiren Ülker, seçimlerin Sarayönü için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Ülker'e ziyaretlerinde İlçe Teşkilat Başkanı Ziya Tokgöz ve kurmayları eşlik etti.

Semt Pazarı'nın yoğun kalabalığında tezgahları dolaşan Ülker, esnaf ve vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Ülker, çözüm önerileri sundu ve destek sözü verdi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar da Ülker'e ilgi göstererek, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

lker-secim-oncesi-son-ziyaretini-gerceklestirdi-3.jpg

Ülker, semt pazarını ziyaret ettikten sonra gazetemizi de ziyaret ederek imtiyaz sahibi Mehti Demir’le bir araya geldi. Seçim dönemi çalışmalarında tüm adaylara eşit mesafe de yaklaşarak yapılan çalışmaların kamuoyuna duyurulması anlamında verdiği hizmetten ötürü Demir’e teşekkür eden Ülker, ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, Sarayönü için hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Sarayönü halkının teveccühüyle belediye başkanı seçilirsem, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla çalışacağım. Halkımızın her zaman yanında olacağız." dedi.

lker-secim-oncesi-son-ziyaretini-gerceklestirdi-4.jpg

Son olarak, seçimlerin Sarayönü için hayırlı olmasını temenni eden Ülker, desteklerinden dolayı İlçe Teşkilat Başkanı Ziya Tokgöz ve ekibine teşekkür etti.