Yeniden Refah Partisi Sarayönü’nde, SKM açtı

Yeniden Refah Partisi Sarayönü’nde, SKM açtı
Yeniden Refah Partisi Sarayönü İlçe Başkanlığı, Pazar günü Batı İstasyon Mahallesi Tahir Çelik Caddesi'nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Sarayönü belediye başkan adayı Necati Koç, teşkilatlarının ilçeye hayırlı olması ve 31 Mart seçimlerinin Sarayönü, Konya ve ülke için hayırlar getirmesini temenni etti. Ayrıca, seçim yarışındaki tüm siyasi parti ve adaylarına başarılar diledi.

yeniden-refah-sarayonu-skm.jpg

Açılış töreninde, Yeniden Refah Partisi Sarayönü ilçe başkanlığı Kur'an-ı Kerim tilaveti eşliğinde kuruldu ve Belediye Meclis Üyesi Veli Kozan'ın yaptığı dualar ile sona erdi. Programın sonunda davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.

yeniden-refah-sarayonu-skm-2.jpg

Yeniden Refah Partisi Sarayönü İlçe Başkanlığı'nın açılışına, partililerin yanı sıra çevre mahallelerden ve ilçe halkından da yoğun ilgi gözlendi. Açılışta yapılan konuşmalarda, ilçenin ve ülkenin geleceği için yapılan çalışmaların önemi vurgulandı ve katılımcılara teşekkür edildi. Parti yetkilileri, açılışın ardından seçim çalışmalarına hız vereceklerini ve ilçe halkının desteğiyle başarılı bir seçim geçireceklerini belirttiler.

yeniden-refah-sarayonu-skm-3.jpg