15 Temmuz Programı

15 Temmuz Programı
Sarayönü’nde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Pazartesi günü kutlanacak.Darbe girişiminin yıldönümünde yüzlerce kişinin 15 Temmuz nöbetinde bir araya gelmesi bekleniyor. Kapalı pazar yerinde gerçekleştirilecek...

Sarayönü’nde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Pazartesi günü kutlanacak.

Darbe girişiminin yıldönümünde yüzlerce kişinin 15 Temmuz nöbetinde bir araya gelmesi bekleniyor. Kapalı pazar yerinde gerçekleştirilecek programa kapsamında çeşitli etkilinler gerçekleştirilecek.

FETÖ’nün hain darbe girişimine karşı halkın elde ettiği demokrasi zaferinin günü olan 15 Temmuz ‘Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Günü’ olarak iki yıl önce resmi tatil ilan edilmişti. Anma programı kapsamında ilçemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

15 Temmuz’a sayılı günler kala, ilçemizdeki anma etkinliklerinin programı belli oldu. 81 il ve yurtdışında, 11 Temmuz günü başlayan etkinlikler 16 Temmuz sabahı sona erecek. İlçemizdeki etkinlikler de Pazartesi günü icra edilecek.

Sarayönü Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler Cumartesi günü saat 19.30'da Sarayönü Kapalı Pazarında gerçekleştirilecek