19 Mayıs kutlandı

19 Mayıs kutlandı
Sarayönü’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, pandemi nedeniyle sade bir törenle kutlandı.Törene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vekili Servet Karaca, Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Kısa, Mehmet Büyükeğen...

Sarayönü’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, pandemi nedeniyle sade bir törenle kutlandı.

Törene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vekili Servet Karaca, Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Kısa, Mehmet Büyükeğen Okul Müdürü Fatih Koyuncu, Sarayönü Belediyesi çalışanları ve Emniyet mensupları katıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Servet Karaca, hükümet konağının önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Çelenk sunumundan sonra konuşma yapan Mehmet Büyükeğen Okul Müdürü Fatih Koyuncu şu ifadelere yer verdi: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum günüm dediği 19 Mayıs 1919’un yıldönümü haftasında, aydınlık yarınların umut meşalesini taşıyacak olan geleceğin liderlerine bu konuda güvenimiz sonsuzdur. Biliyoruz ki onların özgüveni, onların azmi bu ülkenin en büyük teminatıdır.”