Ak Parti Kadın kollarında devir teslim

Ak Parti  Kadın kollarında devir teslim
Ak Parti Sarayönü Kadın Kolları’nda devir teslim gerçekleştirildi. Yeni atanan Merve Türk, başkanlığı Zeliha Ceylan’dan teslim aldı.Devir teslim programı cumartesi günü Sarayönü Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi....

Ak Parti Sarayönü Kadın Kolları’nda devir teslim gerçekleştirildi. Yeni atanan Merve Türk, başkanlığı Zeliha Ceylan’dan teslim aldı.

Devir teslim programı cumartesi günü Sarayönü Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa Ak Parti İlçe Başkanı Gamze Karacan, İl Kadın Kollar Başkan Vekili, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Turan ve partililer katıldı.

Yeni İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Türk, yaptığı konuşmada, bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı Zeliha Ceylan’a teşekkür ederek devraldığı görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Gamze Karacan da Zeliha Ceylan’a kadın kolları başkanı olarak verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek ilçe yönetiminde kendisiyle beraber çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Ak Parti’de kadına verilen öneme değinen Karacan, yeni başkan Merve Türk’e de görevinde başarılar diledi.

Görevini devreden Zeliha Ceylan ise yaptığı konuşmada, “ 2014 yılında aldığım görevi bugün devrediyorum. Bugüne kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu bir bayrak yarışıydı. Şimdi bayrağı kıymetli bir arkadaşımıza devrediyorum. Eminim ki bu bayrak daha iyi noktalara ulaşacak. Dava arkadaşım ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi.