AK PARTİ YENİ BİNASINA TAŞINDI

AK PARTİ YENİ BİNASINA TAŞINDI
Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı, yeni ilçe binasına taşındı. İlçe merkezindeki bulunan eski işlem dershanesinin bulunduğu MEDAŞ işletme şefliğinin üst katında bulunan binanın tadilatı tamamlanmasıyla gerçekleşen...

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı, yeni ilçe binasına taşındı. İlçe merkezindeki bulunan eski işlem dershanesinin bulunduğu MEDAŞ işletme şefliğinin üst katında bulunan binanın tadilatı tamamlanmasıyla gerçekleşen taşınma işleminden sonra İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan teşkilat binasında inceleme yaparak değerlendirmelerde bulundu.

Karacan, yaptığı açıklamada, “Eski parti binasının yetersiz kalması nedeniyle, ilçe ana kademe yönetiminin yanı sıra kadın ve gençlik Kollarının daha geniş ve daha ferah koşullarda çalışabilmesine olanak sağlamak için yeni hizmet binamıza geçmiş bulunuyoruz. İlçe yönetiminden arkadaşlarımız Ak Partili Sarayönü Belediye Meclis Üyelerimiz haftanın 6 günü sabah 09:00 ile aksam 17:00 arasında parti binamızda nöbetlerini tutuluyor. Vatandaşlarımızdan gelen talep, görüş ve önerileri dinleyerek bizlere aktarıyorlar ve biz de 18 yıllık iktidarımızda hizmet önceliğiyle gece gündüz çalışarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.